Folk

FOLK

22. juli 2019

Kela Kvam

Hun var kendt som »den ræverøde professor«, et tilnavn, som teaterhistorikeren fik af kommunistjæger Erhard Jacobsen for sin ildsjæleformidling af 1970’ernes politiske teater. Nu er hun selv teaterhistorie, 88 år gammel blev hun. RIP.

Nikolaj Villumsen

Enhedslistens europaparlamentariker er ikke kommet til Strasbourg for at lurepasse: I sidste uge blev han indvalgt i ledelsen af parlamentets venstreorienterede gruppe GUE/NGL som en af fire næstformænd.

Julian Alaphilippe

Der er tiltrængt hviledag i det mest spændende, mest åbne Tour de France i mands minde. Den uforudsete gule trøje hænger stadig på, og alle romantikere elsker hans karisma. I B.T. kalder Brian Holm dog franskmanden for et »dampbarn«.

Philip Hammond

Storbritanniens lange Brexit-saga går ind i en turbulent fase med dagens forventelige valg af Boris Johnson som ny premierminister. To andre ministre, finansministeren her og justitsminister David Gauke, har bebudet deres afsked.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu