Folk

FOLK

Debat
25. juli 2019

René Gade

Alternativets tidligere gruppeformand har meldt sig ud af partiet, noterer ugebrevet A4, men ikke på grund partiets excentriske ’festkultur’, bedyrer han. Gade, der var skarp kritiker af denne, udelukker dog ikke et fremtidigt politisk comeback.

Aleksej Navalnij

Ruslands førende oppositionspolitiker er atter blevet anholdt. Anholdelsen sker på baggrund af flere dages titusindtallige demonstrationer mod valgkommissionens udelukkelse af 57 oppositionskandidater til Moskvas kommunalvalg.

Dan Park

Den svenske gadekunstner med de racistiske motiver – med og uden ironisk distance – slipper ikke for tremmerusk. Med fem domme for »hets mot folkgrupp« skal han sone fire måneders fængsel – i går afviste Sveriges højesteret hans appel.

Margaret Atwood

Skal man dømme ud fra listen over Booker Prize-nominerede, er der store engelsksprogede udgivelser på vej i efterårets bogsæson. Forventningerne knytter sig navnlig til denne forfatters kommende udgivelsen ’Testament’, en opfølger på fremtidsromanen ‘The Handmaid’s Tale’.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her