Folk

FOLK

25. juli 2019

René Gade

Alternativets tidligere gruppeformand har meldt sig ud af partiet, noterer ugebrevet A4, men ikke på grund partiets excentriske ’festkultur’, bedyrer han. Gade, der var skarp kritiker af denne, udelukker dog ikke et fremtidigt politisk comeback.

Aleksej Navalnij

Ruslands førende oppositionspolitiker er atter blevet anholdt. Anholdelsen sker på baggrund af flere dages titusindtallige demonstrationer mod valgkommissionens udelukkelse af 57 oppositionskandidater til Moskvas kommunalvalg.

Dan Park

Den svenske gadekunstner med de racistiske motiver – med og uden ironisk distance – slipper ikke for tremmerusk. Med fem domme for »hets mot folkgrupp« skal han sone fire måneders fængsel – i går afviste Sveriges højesteret hans appel.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu