Folk

FOLK

27. juli 2019

Mehdi Yarrahi

Iranske myndigheder har bedt sangeren Mehdi Yarrahi om at ændre teksten til sin antikrigssang ’Parah Sang’. Da han nægtede, blev han forbudt at synge den til en koncert i sidste uge. I stedet forlod han og bandet scenen, afspillede melodien og lod publikum synge sangen.

Kristne skattenægtere I

I Australien har et søskendepar – forgæves – protesteret mod at betale indkomstskat med den begrundelse, at det ville være illoyalt over for Vorherre. Retten i Hobart har dømt Fanny Alida og Rembertus Cornelis Beerepoot til at betale 10,5 mio. kr. i restskat.

Kristne skattenægtere II

Søskendeparret Beerepoot er biavlere og driver en gårdbutik på Tasmanien. Derudover har de bloggen Caleb’s Journal, hvor man kan læse om bibelsk astronomi og bibelsk jura. I 2017 nægtede de – også forgæves – at betale ejendomsskat for grunde, de mente tilhørte Gud.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer