Folk

FOLK

31. juli 2019

A$AP Rocky I

Voldssagen mod den amerikanske rapper startede tirsdag i Stockholm. Hele verden følger med i sagen, hvor amerikanske kendisser har krævet stjernen løsladt. Selv boykot af IKEA har de truet med. Men her undervurderer pop- og realitystjernerne vist, hvor stærke kræfter, de er oppe imod.

Donald Trump

Den amerikanske præsident er gået særligt entusiastisk ind i sagen og har på Twitter beskyldt Sverige for at 'svigte vores afroamerikanske befolkning'. For afroamerikanernes forhold er jo Sveriges ansvar og ikke Trumps, som pludselig går rigtig meget op i etniske minoriteters rettigheder.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu