Folk

FOLK

Debat
31. juli 2019

A$AP Rocky I

Voldssagen mod den amerikanske rapper startede tirsdag i Stockholm. Hele verden følger med i sagen, hvor amerikanske kendisser har krævet stjernen løsladt. Selv boykot af IKEA har de truet med. Men her undervurderer pop- og realitystjernerne vist, hvor stærke kræfter, de er oppe imod.

Donald Trump

Den amerikanske præsident er gået særligt entusiastisk ind i sagen og har på Twitter beskyldt Sverige for at 'svigte vores afroamerikanske befolkning'. For afroamerikanernes forhold er jo Sveriges ansvar og ikke Trumps, som pludselig går rigtig meget op i etniske minoriteters rettigheder.

Carl Bildt

Den tidligere svenske statsminister forklarer i en klumme i Washington Post magtens tredeling for Trump:

»Sagen bliver afgjort af domstolen - uden indblanding fra nogen højere politisk myndighed, hverken inden for eller uden for landet. Det er sådan, det skal være i et frit samfund.«

En lige højre såkaldt.

A$AP Rocky II

Alias Rakim Mayers nægtede sig tirsdag skyldig. Trods hjælp fra Justin Bieber, Kim Kardashian, Kanye West, Snoop Dogg og Donald Trump er det nu op til en svensk domstol. Og mon ikke megastjernerne vil mærke folkhemmets rummelige ordentlighed. Måske får de endda lyst til at flytte til Sverige.

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her