Folk

FOLK

1. august 2019

Niqab-bærere

I dag har tildækningsforbuddet stået ved magt i et år. 23 bøder er udskrevet til lovbrydere. I dagens anledning maner tildækningsaktivister fra gruppen ’Kvinder i dialog’ til landsomspændende civil ulydighed.

Burka-bærere

Hel-tildækkede deltagere i dagens demo bryder dog ikke nødvendigvis loven, idet de kan påkalde sig undtagelsesbestemmelsen om ’anerkendelsesværdige formål’. Et sådant kunne være ytringsfriheds-aktivistisk meningstilkendegivelse.

Bernie Sanders

Demokraternes slagfærdige bedstefarkandidat er 77 år, men de unge kan lide ham. Blandt de mest hengivne fans er den populære 26-årige Bronx-rapper Cardi B, der til en kampagnevideo har interviewet Sanders i en manicure-salon i Detroit.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu