Folk

FOLK

11. juli 2019

Boris Johnson

Hvem sagde ’Se os i øjnene og se, hvor meget vi mener det!’ Forkert, det var ikke Anders Samuelsen, men briternes næste premierminister, der i et interview med Sunday Telegraph forsikrer, at Storbritannien er klar til at forlade EU 31.oktober. Alt peger på det modsatte.

Anders Samuelsen

Men jo, Boris må have lært tricket af sin gamle danske kollega, for det handler om at overbevise EU om, at briterne faktisk har tænkt sig at skride uden en bedre aftale. Vi må håbe for Boris, at ingen i EU har hørt, hvordan det gik for Samuelsen og hans skattelettelser.

Ebbe Sand

Den gamle Brøndby-spiller er blevet fyret som sportsdirektør, mens den gamle FCK-spiller Carsten V. Jensen bliver ny ’Executive Football Director’. De bruger jo heller ikke længere danske spillere. Men de vil stadig bevare den særlige soulThe West End i Brøndby.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu