Folk

FOLK

Debat
11. juli 2019

Boris Johnson

Hvem sagde ’Se os i øjnene og se, hvor meget vi mener det!’ Forkert, det var ikke Anders Samuelsen, men briternes næste premierminister, der i et interview med Sunday Telegraph forsikrer, at Storbritannien er klar til at forlade EU 31.oktober. Alt peger på det modsatte.

Anders Samuelsen

Men jo, Boris må have lært tricket af sin gamle danske kollega, for det handler om at overbevise EU om, at briterne faktisk har tænkt sig at skride uden en bedre aftale. Vi må håbe for Boris, at ingen i EU har hørt, hvordan det gik for Samuelsen og hans skattelettelser.

Ebbe Sand

Den gamle Brøndby-spiller er blevet fyret som sportsdirektør, mens den gamle FCK-spiller Carsten V. Jensen bliver ny ’Executive Football Director’. De bruger jo heller ikke længere danske spillere. Men de vil stadig bevare den særlige soulThe West End i Brøndby.

Donald Trump

Præsidenten blokerer flittigt haters på Twitter, men det er i strid med forfatningen, lyder en ny dom fra en appeldomstol i New York. Twitter er nemlig blevet et af de ’mest betydningsfulde fora for diskussion af regeringens politik’. Vi ville grine, hvis ikke vi græd.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her