Folk

FOLK

12. juli 2019

Utaknemmelige

I juni i år gjorde den britiske regering sit yderste for at indynde sig hos Donald Trump, da USA-præsidenten aflagde officielt statsbesøg i London. Men utak er verdens løn. I en serie tweet har Trump udøst fornærmelser og hån over sine britiske værter.

Monark-tilbedere

Trump twitter: »Skønt jeg helt igennem nød det storslåede statsbesøg sidste måned, var det Dronningen, som jeg var mest imponeret over.« Vil Trump nu udveksle »love letters« med Elizabeth – som Trump siger, at han gør med Nordkoreas statsoverhovede Kim Jong-un?

Forhandlere

Trump sværter den afgående Theresa Mays håndtering af Brexit: »Sikke noget rod hun og hendes repræsentanter har lavet. Jeg fortalte hende, hvordan hun skulle få en aftale, men hun gik sin egen tåbelige vej – var ude af stand til at få det gjort. En katastrofe!«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Oluf Husted
  • Eva Schwanenflügel
Oluf Husted og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu