Folk

FOLK

Debat
3. august 2019

Triade-folk

Hvidklædte gangstere tæver demokratidemonstranter i Hongkong på vegne af den kinesiske regering. Det skriver den lokale journalist, Yi-Zheng Lian, i en kronik i The New York Times: ’Beskeden er klar: Myndighederne i Beijing vil knuse denne bevægelse med alle tænkelige midler.’

Filmfolk

Fornærmelse eller hyldest? Det spørgsmål stiller Los Angeles Times i en artikel om den Bruce Lee, man møder i Quentin Tarantinos ’Once Upon a Time … in Hollywood’. ’Jeg håber, folk vil opsøge den virkelige Bruce Lee og ikke det, man ser her,’ siger Lees datter, Shannon Lee.

Scenefolk

Broadways ukronede konge er død, 91 år gammel. Han var ’uforudsigelig og kompromisløs i sit valg af scenemateriale,’ skriver Associated Press om Hal Prince, der blandt så utroligt meget andet producerede og instruerede ’West Side Story’, ’Cabaret’ og ’Evita’.

Tv-folk

’Jeg holder ikke igen,’ siger Jenji Kohan, kvinden bag Netflix’ populære ’Orange Is the New Black’. ’Der er synspunkter nok til, at hvis man bliver fornærmet over noget, så er der noget andet, man kan lide,’ siger hun til The Guardian i anledning af syvende og sidste sæson.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her