Folk

FOLK

5. august 2019

A$AP Rocky

Efter retssagen mod den amerikanske hiphopstjerne startede i sidste uge, har USA sendt et brev, hvor de advarer Sverige om, at sagen kan få ’negative konsekvenser’ for de to landes forhold. Så kan man bedre forstå, at svenskerne lod A$AP flyve hjem fredag. Nu får de da fred for de US-tosser.

Robert O’Brien

Brevet fra USA til den svenske rigsadvokat var underskrevet af Robert O’Brien på vegne af den amerikanske regering. O’Brien er gidselsekpert og var også til stede under retssagen i sidste uge. Han skulle nok tjekke, hvordan Sverige havde behandlet ’gidslerne’ under varetægtsfængslingen.

Donald Trump

Ifølge tv-stationen CNN, som har brevet, så har USA krævet, at A$AP Rocky og hans to medtiltalte bliver løsladt straks på et humanitært grundlag. Det var godt nok midt i en retssag, men sådan noget går Trump-regeringen ikke op i, når der er tale om en stakkels kendis’ ve og vel.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu