Folk

FOLK

Debat
6. august 2019

Omvæltninger

Ofte bliver vi præsenteret for tesen om, at vi lever i omvæltningernes tid. Det er ikke gået FOLKs næse forbi og tilsyneladende heller ikke IKEAs, der mandag offentliggjorde én af de helt store: For første gang i 50 år bliver deres katalog ikke husstandsomdelt.

IKEA-fans

IKEAs kommercielle manager ved godt, at beslutningen er kontroversiel »for de mange IKEA-fans, vi har i Danmark«. Beslutningen ventes særligt at have konsekvenser for folk i faste parforhold, da parrene ikke længere kan planlægge den ultimative parforholdstest gennem boliglabyrinten.

Jevgenij Trefilov

En lige så markant omvæltning er, at den iltre, russiske håndboldlandholdstræner Jevgenij Trefilov stopper efter to årtier. Onde tunger mener, at ledelsesstilen, hvor han svinede sine spillere til, blev for meget i et land, hvor denne ledelsesstil ellers har vist sig effektiv.

Prins Charles

En omvæltning, der har fået opmærksomhed, er, at James Bond må overlade sit agentnummer til en kvinde. Til gengæld er det gået under radaren, at prins Charles er blevet tilbudt en rolle i den kommende film. Om han skal spille skurk, helt eller den nye 007-agents elsker, vides ikke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her