Folk

FOLK

6. august 2019

Omvæltninger

Ofte bliver vi præsenteret for tesen om, at vi lever i omvæltningernes tid. Det er ikke gået FOLKs næse forbi og tilsyneladende heller ikke IKEAs, der mandag offentliggjorde én af de helt store: For første gang i 50 år bliver deres katalog ikke husstandsomdelt.

IKEA-fans

IKEAs kommercielle manager ved godt, at beslutningen er kontroversiel »for de mange IKEA-fans, vi har i Danmark«. Beslutningen ventes særligt at have konsekvenser for folk i faste parforhold, da parrene ikke længere kan planlægge den ultimative parforholdstest gennem boliglabyrinten.

Jevgenij Trefilov

En lige så markant omvæltning er, at den iltre, russiske håndboldlandholdstræner Jevgenij Trefilov stopper efter to årtier. Onde tunger mener, at ledelsesstilen, hvor han svinede sine spillere til, blev for meget i et land, hvor denne ledelsesstil ellers har vist sig effektiv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu