Folk

FOLK

17. august 2019

Carl Holst

Det ser grimt ud i Venstre lige nu. Og mens nogle prøver at nedtone de interne magtkampe, hælder andre benzin på bålet. Carl Holst har netop tømt en hel dunk og står nu og gnider sig i hænderne, mens han kigger ind i flammerne og siger muhaha på en meget ond måde.

Mund- og klovsyge

I radioprogrammet Slotsholmen på P1 sagde folketingsmedlemmet for Venstre, at hans egen ledelse har fået mund- og klovsyge, og at kuren kan blive aflivning. Løkke og Jensen er begge smittede, og løsningen kan ifølge Carl Holst være at gøre som i staldene: Ned med dyrene.

Zombieapokalypse 

Så hvor magtkampen før blot var grim, er den nu decideret uhyggelig. Carl Holst har i hvert fald gjort sit for at få den til at minde om en thrillerserie på HBO, hvor en virus, der gør folk sindssyge, har spredt sig, og hvor de smittede skal nakkes, før de smitter andre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Ejvind Larsen
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro, Ejvind Larsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu