Folk

FOLK

Debat
20. august 2019

Ghettobeboere

I beboerforeningen Lundtoftegade er de trætte af at være havnet på ghettolisten, så nu efterlyser de på Facebook beboere med skjulte talenter. Nærmere bestemt har de brug for, at blot 16 flere beboere får – eller får anerkendt – en uddannelse over grundskoleniveau.

Ghettobeboere II

For ligesom at motivere folk lidt skriver de i foreningens hidtil mest delte opslag på Facebook, at 60 pct. af beboerne risikerer at skulle flytte, hvis ikke de kommer af ghettolisten. Det fremgår ikke, at de har fire år endnu.

Usædvanligt sur kunde

En mand blev fredag så vred over at vente på sin sandwich på en nyligt åbnet restaurant i en forstad til Paris i, hvad der må have føltes som urimeligt lang tid, at han trak sin 9-mm-pistol og skød tjeneren. Ifølge vidner og politi var der ikke andet motiv til drabet.

Richard Stott

I Edinburgh har de netop kåret årets joke. Vindervittigheden kan ikke oversættes, så her får I andenpladsen: Der er nogen, der har stjålet mine lykkepiller. Hvem end det er, håber jeg bare, de er glade.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her