Folk

FOLK

Debat
21. august 2019

Cristiano Ronaldo

Tavshed er guld. I hvert fald hvis man oplever at være blevet voldtaget af en stjerne. For første gang erkender fodboldspilleren med det store ego og den lave smertetærskel at have betalt en kvinde to millioner kroner for at holde mund om, hvad der var sket i hans hotelsuite.

Cristiano Ronaldo II

Det betyder ikke, at Juventus-spilleren er skyldig, understreger hans advokater. Slet, slet ikke. Og når han på lørdag løber på banen igen, har tilskuerne bare at juble. Ellers bliver Cristiano lige så sur, som dengang Portugal måtte nøjes med uafgjort mod Island.

Peter Falktoft

Den danske mediebranches svar på Ronaldo er i en ny podcast ude med riven efter tobaksindustrien. Efter eget udsagn ville Monte Carlo-drengen ikke »kunne sove om natten, hvis det var mig, der solgte det produkt«. Noget tyder på, at det er baseret på erfaring.

Peter Falktoft II

Tilbage i 2016 var radioværten hyret som konferencier af British American Tobacco ved lanceringen af det nye cigaretmærke King’s Pocket Click, rapporterer Radio24syv. Hvad han fik for ulejligheden, har han ikke ønsket at oplyse. Men der var gratis smøger og fri bar.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her