Folk

FOLK

21. august 2019

Cristiano Ronaldo

Tavshed er guld. I hvert fald hvis man oplever at være blevet voldtaget af en stjerne. For første gang erkender fodboldspilleren med det store ego og den lave smertetærskel at have betalt en kvinde to millioner kroner for at holde mund om, hvad der var sket i hans hotelsuite.

Cristiano Ronaldo II

Det betyder ikke, at Juventus-spilleren er skyldig, understreger hans advokater. Slet, slet ikke. Og når han på lørdag løber på banen igen, har tilskuerne bare at juble. Ellers bliver Cristiano lige så sur, som dengang Portugal måtte nøjes med uafgjort mod Island.

Peter Falktoft

Den danske mediebranches svar på Ronaldo er i en ny podcast ude med riven efter tobaksindustrien. Efter eget udsagn ville Monte Carlo-drengen ikke »kunne sove om natten, hvis det var mig, der solgte det produkt«. Noget tyder på, at det er baseret på erfaring.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
Katrine Damm, David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu