Folk

FOLK

22. august 2019

Alle elsker Greta

Der var engang, hvor alle elskede Greta Thunberg. Det var dengang, hun lige var kommet frem, siddende foran Rigsdagen i Stockholm med et skilt med teksten »skolstrejk för klimatet«. Men som med alle helte er man nødt til at se på dem med kritiske øjne, når de vokser sig store.

Alle kritiserer Greta

Den opgave har alle hvide midaldrende mænd i mediebranchen i den grad taget på sig. Især dem, der betragter sig selv som kritiske journalister. De har nærmest stået i kø for at få Greta Thunberg ned med nakken, for hun skulle nødigt tro, at hun er noget, den helligfrans.

Vred Ingemann

Men nu kommer nedsablingen fra en uventet kant. Tv-værten Peter Ingemann, som godt nok er mand, hvid og midaldrende, men til gengæld laver hamrende ukritisk underholdningsjournalistik med programserien ’Størst’ synes også lige, at han skal harcelere over Greta Thunberg.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
Katrine Damm og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu