Folk

FOLK

Debat
27. august 2019

Achim Held

I 1993 ville denne computerekspert udstille det latterlige ved konspirationsteorier på internettet, så han lavede sin egen: Bielefeldkomplottet. Ifølge denne teori skulle den tyske by på godt 300.000 indbyggere slet ikke eksistere, men være et rent propagandaprodukt.

Pit Clausen

Selv Angela Merkel har på et tidspunkt lavet sjov med, om det er et komplot eller ej. Nu har borgmesteren og resten af byen så udlovet en dusør på én million euro til den, der kan levere endegyldig dokumentation for, at byen ikke eksisterer, skriver AP.

Prins Laurent

Lillebroren til Belgiens konge har rodet sig ud i en fejde med premierminister Charles Michel. Først fik han skåret 15 pct. af sit apanage som straf for i flådeuniform at have poseret med kinesiske embedsmænd for at fejre 90 årsjubilæet for Folkets Befrielseshær.

Prins Laurent II

Nu brokker den 55-årige prins sig så over, at han ikke kan få udbetalt de 50 mio. euro, som han mener, Libyens afdøde diktator Gaddafi engang har lovet ham. Tilfældigvis er dele af Gaddafis formue indefrosset i Belgien, og prinsen skal bruge dem, så hvad er problemet?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her