Folk

FOLK

Debat
31. august 2019

GVFB-feber

Andet afsnit af ’Gift ved første blik’ er netop blevet sendt, og GVFB-feberen er så småt begyndt at hærge. P.t. har den ramt kvinder i alderen 20-40 hårdest. Og fra nu af er det frem med popcornene! Alle fem par er blevet gift, så nu kan bryllupsrejserne og dramaet begynde.

Luna og Anders

I denne uges afsnit møder vi seniorparret Luna og Anders. Anders synger gospel og går ikke op i, hvordan toiletpapiret vender, men søger en kvinde med et smukt væsen. Luna drømmer om at blive gift i dobbeltdenim og skiftede navn fra Tina til Luna efter en gastric bypass-operation.

Anja og Dennis

Dennis har aldrig haft en kæreste – måske fordi han spiser plantebaseret og har en helt speciel hovedfacon. Hans hustru Anja gjorde sig ikke specielt bemærket. Det gjorde hendes veninde derimod, som fik meget sendetid og talte med stor visdom på en meget banal måde.

Maja og Frederik

Det par, som efter ugens afsnit ser ud til at blive mest udfordret, er Maja og Frederik. Maja er talepædagog – og pædagog med stort P. Hun rummer, mærker og spørger, men Frederik er som en stille skildpadde, der trækker sig ind i sit skjold. De bliver de nye Poul og Lene.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her