Folk

FOLK

31. august 2019

GVFB-feber

Andet afsnit af ’Gift ved første blik’ er netop blevet sendt, og GVFB-feberen er så småt begyndt at hærge. P.t. har den ramt kvinder i alderen 20-40 hårdest. Og fra nu af er det frem med popcornene! Alle fem par er blevet gift, så nu kan bryllupsrejserne og dramaet begynde.

Luna og Anders

I denne uges afsnit møder vi seniorparret Luna og Anders. Anders synger gospel og går ikke op i, hvordan toiletpapiret vender, men søger en kvinde med et smukt væsen. Luna drømmer om at blive gift i dobbeltdenim og skiftede navn fra Tina til Luna efter en gastric bypass-operation.

Anja og Dennis

Dennis har aldrig haft en kæreste – måske fordi han spiser plantebaseret og har en helt speciel hovedfacon. Hans hustru Anja gjorde sig ikke specielt bemærket. Det gjorde hendes veninde derimod, som fik meget sendetid og talte med stor visdom på en meget banal måde.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu