Folk

FOLK

Debat
2. august 2019

Hvid mand

Dansk Folkepartis Søren Espersen har opdaget, at muslimen Isam B, som også er kendt som sangskriver og forsanger i indvandrerbandet Outlandish, skal skrive en sang til den nye udgave af Højskolesangbogen, som til næste år kan købes i en marokkansk boghandel nær dig.

Brun mand

Isam B har udtalt, at sangbogen »mangler lyden af det brune Danmark«, og Søren Espersen, som håbede på en sang om brun sovs, brunsviger eller brunstegte frikadeller, fik kaffen galt i halsen, da han fandt ud af, at Isam B ikke henviste til mad, men til brune mennesker.

Brun sang

Og sangen handler om det værste ved islam: Ramadanen – den hellige måned, hvor det brune Danmark opfører sig allermest udansk og forsager al, hvad der hedder mad og drikke. Meget typisk islam har sangen fem vers – ét for hver gang, muslimen skal vende sig mod Mekka.

Hvide sange

»Gæt, hvem der ikke køber den kommende højskolesangbog? Rigtigt gættet: Mig!« raser Søren Espersen på Twitter. I stedet burde han glæde sig over, at alle de muslimer, der køber sangbogen, skal tvinges gennem Grundtvig, Kingo og St. St. Blicher, før de når til Isam B.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Sangen er faktisk allerede skrevet og sunget ved flere lejligheder, første gang ved et arrangement kaldet 'Musik mod racisme' i maj.
Den er med dansk tekst og en ørehængende melodi, der egner sig glimrende til fællessang.

Den er slet ikke optaget i Højskolesangbogen endnu, men er kun ét bidrag ud af 3000, der er fremkommet ved en åben proces, hvor folk selv har kunnet byde ind med op til fem sange.

Sangbogen udkommer først til januar næste år, men alligevel har en række af politikere fra DF, Liberal Alliance og Venstre øjnet chancen for at komme i medierne før Agurketiden er endegyldigt passé, ved højlydt at råbe op om at de 'kristne værdier' står for fald og at 'islamiseringen' breder sig uhæmmet i det danske samfund.
Henrik Dahl fra LA nøjes dog med at 'slå en høj latter op offentligt' af de kulturradikale naivister.