Folk

FOLK

Debat
9. august 2019

Romelu Lukaku

Det er de helt store spillerhandlers tid. Den belgiske kæmpestjerne Romelu Lukaku skifter således fra Manchester United til Inter. Pris: lidt over en halv milliard kroner. Lukaku selv får ifølge The Guardian en ugeløn på 300.000 pund, svarende til to en halv millioner kroner.

Matteo Pessina

Er talentet mindre, må man tage andre midler i brug for at sikre indkomst og opmærksomhed. Atalantas midtbanespiller Matteo Pessina har tilsyneladende indgået en sponsoraftale med hjemmesiden pornhub. Blandt andet går han rundt med en pornhubtaske med en Mia Khalifa-autograf.

Mia Khalifa

Den libanesiskfødte Mia Khalifa er – hvis nogen ikke vidste det – den største pornostjerne med mellemøstlig baggrund. Hendes gennembrud var en trekant, hvor hun var iført hijab. Den video var der mange, der godt kunne lide og mange, der ikke kunne lide. Blandt andet fik Khalifa dødstrusler.

Mia Khalifa II

Filmens producer har siden sagt følgende til Playboy:

»Vi forsøgte ikke at udnytte Khalifas etnicitet. Vi ville omfavne den. Ingen kunne have forudset negativiteten omkring det.«

Og dog, må man nok tilføje. Men missionen lykkedes. Khalifa var kort efter den mest søgte og højestrangerende stjerne på pornhub.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her