Folk

FOLK

13. august 2019

Mo Salah

En 11-årig britisk dreng brækkede sin næse mod en lygtepæl, da han forsøgte at indhente denne Liverpool-spillers bil. Da Mo Salah vendte om for at se til ham, fik drengen også knus og fanfoto og efterfølgende en tur i morgen-tv. FOLK frygter, hvad det kan lære andre.

El-løbehjulskører

En 30-årig fransk mand blev natten til lørdag dræbt i udkanten af Paris, da han kørte på el-løbehjul på motorvejen. Manden lå angiveligt i overhalingsbanen, da han blev ramt bagfra af en motorcyklist. El-løbehjul får ikke folk slået ihjel, folk klarer det fint selv.

Lego-venner

I anledning af 25-året for tv-serien Venner har LEGO lavet et helt samlesæt af cafeen Central Perk, komplet med alle hovedrollerne. For eftertidens arkæologer vil det her blive en milepæl for at forstå, hvad f... vores tidsalder havde gang i.

Kongeklynker

B.T. beklager sig på lederplads over, at de kongelige deler billeder af sig selv på sociale medier, så Facebook tjener penge på dem i stedet for B.T.:

»Denne leder kan opfattes som en dansk redaktørs misundelige klynk, og det er da også delvis, hvad den er.« Wow.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Katrine Damm, Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu