Folk

FOLK

14. august 2019

Thomas Buch-Andersen

Som vært på DR Detektor opfandt Thomas Buch-Andersen et sandhedsbarometer, hvor programmets ofre skulle sætte en magnet et sted mellem sandt og falsk. Nu, hvor han er kanalchef på P1, synes han ikke, idéen er helt så sjov, når Radio24syv vender metoden mod ham.

Thomas Buch-Andersen II

»Jeg synes ikke, det handler om magneter,« lyder svaret, da Radio24syv beder den gamle blodhund svare på, om det var sandt eller falsk, da det i en P1-podcast blev påstået, at en ryger, der ryger 20 cigaretter om dagen, har 200 træer på samvittigheden – årligt.

Jeppe Kofod

Hidtil har udenrigsministeren ikke engageret sig synderligt i Hongkongs kamp for frihedsrettigheder. Men nu har han drøftet den »aktuelle situation« med den kinesiske ambassadør, tweeter ministeren uden at give yderligere detaljer. Så må den panda være barberet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu