Folk

FOLK

FOLK fra dagens avis.
Debat
15. august 2019

Bombemistænkt

Den ene af de to mistænkte svenskere bag sidste uges bombeangreb mod Skattestyrelsen er med sikkerhed uskyldig, mener mandens egen mor. Han er simpelthen for dum til at lave en bombe, siger hun til Ekstra Bladet. Altid godt med støtte hjemmefra.

A$AP Rocky

I den tættest dækkede svenske voldssag i amerikansk mediehistorie fik denne amerikanske rapper onsdag en betinget dom for overfald på en mand i Stockholm. Alle vinder: Retten gik sin gang, A$AP er fri, og Trump kan erklære sejr uden at true Sverige med atomvåben.

Anders Agger I

I et ellers ukontroversielt program om krig og manglende menneskerettigheder i Mellemøsten kom denne tv-mand til at tabe masken midt i et interview med en kvinderetsforkæmper i Beirut, der tilbød ham havremælk i kaffen: »Åhr havremælk. Du burde skydes op ad et træ.«

Anders Agger II

Udbruddet faldt på dansk, mens han på engelsk svarede »pyt«. Normalt plejer det at være den anden vej rundt, at danske journalister anklager arabiske mørkemænd for at tale med to tunger, når de rejser rundt i Mellemøsten.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her