Kommentar

Georg Metz: Hjemsøgelsens afblæste risiko

Den nu alligevel-ikke-besøgende præsident, der nu absurd kalder Mette Frederiksen væmmelig, sidder i et farligt kaotisk rod på USA’s magtapparat og smadrer dagligt under pøblers jubel uerstattelige værdier
»Et besøg af præsidenten er stort: The President of the United States of America, det lyder som en fanfare med pauker og trompeter. Der er stil over opbuddet af republikkens majestæt, når Air Force One sænker hjulene i betonbanen med sin last større end livet,« skriver Georg Metz i ugens Intermetzo.

»Et besøg af præsidenten er stort: The President of the United States of America, det lyder som en fanfare med pauker og trompeter. Der er stil over opbuddet af republikkens majestæt, når Air Force One sænker hjulene i betonbanen med sin last større end livet,« skriver Georg Metz i ugens Intermetzo.

Mandel Ngan

23. august 2019

Kennedy var her i sin tid og gjorde sig sympatiske, men let overdrevne forestillinger om det danske socialvæsen. Men at John F. Kennedy havde været her, om end kun som kongresmedlem, blev noteret.

Johnson var her som vicepræsident og uddelte kuglepenne til de indfødte. Nixon, Ford, Carter, Reagan og gamle Bush holdt sig væk. Men Clinton var her og blev modtaget, sus i skørterne som Vorherres stedfortræder.

En underfrankeret Bush junior var her som led i Fogh Rasmussens kreative bogføring af sin karrierepleje. Bush som sådan var flink nok.

Og Obama var her. Omgivet af verdens ledere sad den smidige åndfulde mand som en strandet panter på bordkanten i et nedlagt møderum i Bella Centret og stirrede vantro på Løkke Rasmussen, der lige var faldet ud af sengen.

Hvis Kristian Jensen fører en lille sort bog over Løkkes brølere, er her et tip fra et datidigt klimatopmøde, ifald næstformanden har glemt noget.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Information.dk

Forsiden lige nu

Anbefalinger

 • Malan Helge
 • Poul Erik Pedersen
 • Hanne Ribens
 • Eva Schwanenflügel
 • Carsten Mortensen
 • Thomas Tanghus
 • Hans Larsen
 • Bjarne Bisgaard Jensen
 • Tommy Clausen
 • Anders Reinholdt
 • erik pedersen
 • Niels Vest-Hansen
 • Tino Rozzo
Malan Helge, Poul Erik Pedersen, Hanne Ribens, Eva Schwanenflügel, Carsten Mortensen, Thomas Tanghus, Hans Larsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Tommy Clausen, Anders Reinholdt, erik pedersen, Niels Vest-Hansen og Tino Rozzo anbefalede denne artikel

Kommentarer

Poul Erik Riis

”forlangte at blive inviteret på et ikke just ønsket besøg, han nægter at aflægge”

Primitiv manipulator. Det var også ham, der ville manipulere det svenske retsvæsen, og hans politik over for Iran og Kina oser af primitiv manipulation.

Pietro Cini, Eva Schwanenflügel og Tommy Clausen anbefalede denne kommentar
Tommy Clausen

Tumpen Trump fører sig frem i sit glashus, så glassplinterne flyver om ørene. Den ene dag er det retsvæsenet i Sverige, den næste 4 mørke amrikanske kongress kvinder, så pudesligt Grønland. Dermå da snart være nogen der kan spænde ben for han....

Torben Lindegaard

@Georg Metz

Rolig nu .... det er stadigvæk Nato, der er kernen i vores sikkerhedspolitik -
bare spørg Trine Bramsen -
og Nato er USA, tro ikke andet.

Jamen, kan vi da ikke tilslutte os PESCO sammen med alle de andre EU lande minus Malta ?? Der er godt nok et problem med vores Forsvarsforbehold; men det kunne vi vel diskutere og sætte til Folkeafstemning ??

Overhovedet, slet ikke .... siger Trine Bramsen .... det kommer slet ikke på tale.

Det er Nato og USA, der er rygraden i vores sikkerhedspolitik -
så vi hellere forliges med the Donald.

I sidste tweet forlangte han, at vi opfyldte vores løfte om at yde 2% af BNP til forsvaret.
Det svarer til en årlig meromkostning på kr 10 - 15 mia !!

Himmel & Hav -
vi kommer til at sende Mette Frederiksen & Dronningen til USA og bede om godt vejr igen !!