Folk

FOLK

Debat
4. september 2019

Felix Smith

Skodkanal 5 barsler med en dansk udgave af bilprogrammet ’Top Gear’. Værterne er tre mænd. Det ville nemlig være »at starte på den helt forkerte side i bogen, hvis vi inviterede en kvinde med ind i det her«, siger tv-vært Felix Smith til Ekstra Bladet.

Felix Smith II

Når det er helt utænkeligt med en kvindelig vært, er det, fordi Top Gear ikke er »moderne og politisk korrekt«, uddyber tv-værten. Som bekendt er politisk korrekthed jo den eneste tænkelige grund til, at nogen kunne finde på at ansætte en kvinde.

Anders Samuelsen

Den forhenværende partileder for Liberal Alliance skal fremover bruge sin »internationale erfaring« til at »åbne døre til andre nationer« som konsulent for rigmanden Lars Seiers kryptovalutaselskab Concordium, rapporterer TV2. Med andre ord: nyt job, samme arbejdsgiver.

Nicklas Bendtner

En anden has-been har også fået nyt job. Den afdankede tidligere landsholdsangriber, der engang var næsten god nok til Premier League, har skrevet en kort kontrakt med FCK for resten af 2019. Det må efterhånden være sidste chance for at få noget ud af talentet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her