Folk

FOLK

4. september 2019

Felix Smith

Skodkanal 5 barsler med en dansk udgave af bilprogrammet ’Top Gear’. Værterne er tre mænd. Det ville nemlig være »at starte på den helt forkerte side i bogen, hvis vi inviterede en kvinde med ind i det her«, siger tv-vært Felix Smith til Ekstra Bladet.

Felix Smith II

Når det er helt utænkeligt med en kvindelig vært, er det, fordi Top Gear ikke er »moderne og politisk korrekt«, uddyber tv-værten. Som bekendt er politisk korrekthed jo den eneste tænkelige grund til, at nogen kunne finde på at ansætte en kvinde.

Anders Samuelsen

Den forhenværende partileder for Liberal Alliance skal fremover bruge sin »internationale erfaring« til at »åbne døre til andre nationer« som konsulent for rigmanden Lars Seiers kryptovalutaselskab Concordium, rapporterer TV2. Med andre ord: nyt job, samme arbejdsgiver.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu