Folk

FOLK

20. september 2019

En kørelærer fra Fyn

Byretten i Odense har frakendt en fynsk kørerlærer retten til at undervise i to år og givet ham 40 dages betinget fængsel og en bøde på 60.000. Kørelæreren har bedt eleverne holde ind til siden, så han kunne handle, har fusket med lektionsplaner og er flere gange er faldet i søvn i undervisningen.

Nikolaj Coster-Waldau

Hans figur i Game of Thrones er lidt tvetydig, men privat er Nikolaj Coster-Waldau the good guy. Han har flere gange været i Grønland for at gøre opmærksom på klimaforandringerne, og nu er han taget til Peru for at lave en dokumentarfilm om skovbrandene i Amazonas.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu