Folk

FOLK

Debat
20. september 2019

En kørelærer fra Fyn

Byretten i Odense har frakendt en fynsk kørerlærer retten til at undervise i to år og givet ham 40 dages betinget fængsel og en bøde på 60.000. Kørelæreren har bedt eleverne holde ind til siden, så han kunne handle, har fusket med lektionsplaner og er flere gange er faldet i søvn i undervisningen.

Nikolaj Coster-Waldau

Hans figur i Game of Thrones er lidt tvetydig, men privat er Nikolaj Coster-Waldau the good guy. Han har flere gange været i Grønland for at gøre opmærksom på klimaforandringerne, og nu er han taget til Peru for at lave en dokumentarfilm om skovbrandene i Amazonas.

Strikkere

På Fanø afholdes i denne weekend en strikkefestival ved navn »Fanø International Knit Festival«. Blandt de mange workshops kan fremhæves »Gobelinstrik«, »Skandinavisk twebinding«, »Hæklede tasker og net«, »Lukket løbbinding« og »Knitted Dolls – Masterclass«

Mads Brügger

I dag er ansøgningsfrist til den nye dab-kanal. Mange troede, at Radio24syv var den eneste ansøger, men Roskilde Festival, Vega, Nationalmuseet og flere andre institutioner er gået sammen om et bud. Til Politiken siger Mads Brügger dog, at han fortsat er overbevist om, at Radio24syv vinder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her