Folk

FOLK

Debat
21. september 2019

Ugens luntetur

Det er tid til highlights fra Gift ved første blik, og lad os bare være ærlige og indrømme, at der var langt mellem snapsene i afsnit fem. Hvor sidste uge var en følelsesmæssig rollercoaster, var denne uge som en luntetur om søerne i støvregn med alt for tidligt sidestik.

Ugens kys

Det sporty, plantebaserede par Dennis og Anja kyssede dog endelig! Desværre går det muligvis over i historien som det mest kiksede kys på tv nogensinde. Rammerne var ellers ideelle. De sad i toppen af et pariserhjul, men det blev kun til et tantekys og akavet stilhed.

Ugens ord

Juniorparret Maria og Michael har derimod været hurtigt ude af starthullerne. De har nærmest været suget fast i hinandens ansigter, lige siden de mødte hinanden. Måske er det derfor, Marias læber er så store. Fem dage inde i projektet sagde de »jeg elsker dig« til hinanden.

Ugens trussel

Seniorerne Anders og Luna er stadig som at overvære et trafikuheld i slow mo. Anders, der er cirka ligeså populær som Henrik Sass, toppede i idioti, da han kom med en trussel. Hvis der er mere pis med Luna, vil han sige »hele sandheden og lukke op for godteposen«.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her