Folk

FOLK

21. september 2019

Ugens luntetur

Det er tid til highlights fra Gift ved første blik, og lad os bare være ærlige og indrømme, at der var langt mellem snapsene i afsnit fem. Hvor sidste uge var en følelsesmæssig rollercoaster, var denne uge som en luntetur om søerne i støvregn med alt for tidligt sidestik.

Ugens kys

Det sporty, plantebaserede par Dennis og Anja kyssede dog endelig! Desværre går det muligvis over i historien som det mest kiksede kys på tv nogensinde. Rammerne var ellers ideelle. De sad i toppen af et pariserhjul, men det blev kun til et tantekys og akavet stilhed.

Ugens ord

Juniorparret Maria og Michael har derimod været hurtigt ude af starthullerne. De har nærmest været suget fast i hinandens ansigter, lige siden de mødte hinanden. Måske er det derfor, Marias læber er så store. Fem dage inde i projektet sagde de »jeg elsker dig« til hinanden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu