Folk

FOLK

23. september 2019

Modige dansere

Årets udgave af den evige seersucces Vild med dans er gået i gang. To programmer er blevet sendt, og fredag røg sangeren Anne Dorte Michelsen ud efter en vals præget af nerver. Selv om hun er vant til at optræde, var det nyt og svært at være på hele tiden, som man er det på tv.

Tv-personligheder

En uvidenskabelig analyse viser i øvrigt, at flere og flere Vild med dans-dansere primært er kendte, fordi de har deltaget i andre tv-programmer. F.eks. kender man kokken Umut Sakarya fra Masterchef og Tyrkersvin og forretningskvinden Birgit Aaby fra Løvens hule.

Sportsfolk

Blandt de tolv deltagere er dog også to sportsfolk: eksbokseren Mikkel Kessler (som man også har kunnet se i dokudramaet Familien på Bryggen) og bordtennisspilleren Michael Maze. De to aftalte for otte år siden, at hvis den ene takkede ja til programmet, skulle den anden også.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu