Folk

FOLK

25. september 2019

Martin Rossen

Den magtfulde embedsmand Martin Rossen har været i mediernes søgelys stort set konstant siden udnævnelsen. Denne gang er det for et ulovligt anpartshaverlån på lidt over 30.000 kr., som han ifølge Se & Hør har taget for otte år siden.

Martin Rossen II

Se & Hør er ikke i tvivl om betydningen:

»Det er oplagt at spekulere i, om det ulovlige selskabslån er årsagen til, at Mette Frederiksen har valgt at placere sin ven i et job, hvor et ulovligt selskabslån ikke nødvendigvis vælter ham af pinden,« skriver de.

Martin Rossen III

Overførslen skete fra anpartsselskabet M. ROSSEN HOLDING. Selv forklarer Martin Rossen, at lånet skete, da selskabet var under afvikling:

»Jeg har ikke haft nogen fordel af den overførsel, og det har ikke kostet hverken private eller offentlige kasser noget«.

Nils Giversen

En trofast abonnent og kær ven af Information, dokumentarist og levemand Nils Giversen, fylder 50 i dag. Ud over sin ekskvisitte avissmag bør Giversen fremhæves for sine afslørende dokumentarer om alt fra udviste asylbørn til fangemishandling i Afghanistan.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu