Folk

FOLK

26. september 2019

The Beatles

For 50 år siden udsendte de fabelagtige fire ’Abbey Road’, der blev deres sidste. Første nummer var ’Come Together’. Beatlerne gjorde det stik modsatte: Gik hver til sit til solokarrierer, der aldrig blev til mere end afglans.

Joy Mogensen

Kulturministeren knytter torsdag et par ord til Danmarks skamfulde fortid som slaveholdernation. Det sker ved opsætningen af skulpturen ’Freedom’ ved Eigtveds Pakhus, der er skænket som gave fra De Amerikanske Jomfruøer i 2017.

Greta Thunberg I

Skal man tro bookmakerne, kan den purunge svenske klimaaktivist godt glæde sig til Nobels fredspris – odds er nu nede på 1,18. Hun vil i givet fald blive den yngste efter pakistanske skoleelev Malala Yousafzai i 2014.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu