Folk

FOLK

27. september 2019

Lars Gårn Hansen

Et stop for olieudvinding i Nordsøen kan effektivt mindske Danmarks globale klimaaftryk, siger miljøvismanden til Altinget. Der er bare en hage: Det bliver dyrt, hvis koncessionssøgende selskaber skal kompenseres for sløjfet udbud.

Magnus Heunicke

Det ekspanderende idékatalog over klimaskånende tiltag fik i går tilføjet et nyt fra rigets sundhedsminister. Det gule sygesikringskort, hvoraf der årligt trykkes 1,7 millioner i plastik, udgår til fordel for en digital model.

Boris Johnson

»Jeg vil hellere ligge død i en grøft end bede EU om udsættelse,« svor premierministeren. Nu klager Remain-tilhængere som Labours Jess Phillips over trusler fra ukendte med samme inspirerede formulering: »Du ender død i en grøft«.

Elizabeth Warren

I en dugfrisk californisk meningsmåling fra USA’s demokratiske primærvalgkamp går den kvindelige topfavorit nu i udbrud og lægger afstand til både Joe Biden og Bernie Sanders. Begge står til 20 procent, mens Warren er oppe på 29.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu