Folk

FOLK

6. september 2019

Jan Swyrtz

Den populære ekspert fra TV3’s Luksusfælden stoppede for et år siden. Den gang sagde Jan Swyrtz til Ekstra Bladet, at han havde »sagt de ord, der skal siges.« Men i den nye sæson er han tilbage igen. Om det skyldes problemer med privatøkonomien, melder historien ikke noget om.

Lars Hansen

Danmarks liberale parti har smidt et medlem ud, fordi han er liberal. Det drejer sig om Lars Hansen, som sad i byrådet for Venstre i Billund og valgte stemte imod indførelsen af obligatorisk håndtryk ved grundlovsceremonier for nye danske statsborgere. Nu er Lars Hansen løsgænger.

Mogens Jensen

Vores minister for fødevarer, fiskeri, ligestilling og nordisk samarbejde får en tavl dag. Kl 10.40 skal Mogens Jensen besøge en grøn festival i Humlebæk og kl. 16.00 åbner han Aarhus Food Festival. Sådan er det nok bare at være minister for mange ting.

Kronprinsesse Mary

Kronprinsessen kan nøjes med at åbne ting i København i dag, for her starter Goldens Days Festival. Temaet er 1989, herunder Berlinmurens fald, Europas genforening og internettets fødsel. Lech Walesa kommer også.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu