Folk

FOLK

Debat
7. september 2019

Nygifte

Tredje afsnit af ’Gift ved første blik’ er ude, og de rutinerede seere vil vide, at vi bevæger os ind i den første højdramatiske fase: bryllupsrejsen. Det var her, Carsten i sæson 5 forlod sin hustru, Eva, fordi hun havde slidgigt i fingrene.

Michael

I Spanien er Michael og Christina så nyforelskede, at siruppen flyder ud af skærmen. Indtil videre er det største problem, at Michael har glemt sit kørekort, hvilket er dybt afmaskuliniserende for ham. Han kompenserer ved at kritisere konens kørsel og tage armbøjninger.

Frederik

I Bologna er Frederik endnu ikke kommet med én selvstændig pointe, og Majas frustration vokser. Bliver det for tåkrummende, kan man dvæle ved hans print-T-shirts, der inkluderer et stort egern og en slædehund med ubestemmelige blå stråler ud af munden.

Anders

Luna er vild med den gospelsyngende, Ilse Jacobsen-gummistøvleklædte Anders. Særligt hans forførende sidelæns blik. »Han kan bare noget med at kigge sidelæns på mig.« Anders må til sidst gemme sit sidelænsblik bag et papir, så hun kan koncentrere sig om at høre, hvad han siger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her