Folk

FOLK

10. september 2019

Søren Pind I

Der var engang en møgkombination af en konge, en arveprins og en hertug. Sådan starter den faktiske fortælling om formandsopgøret i Venstre, fortæller den mest aktive pensionist i dansk politik, der er aktuel med en ny bog. Og kongen hed Anders Fogh.

Søren Pind II

Det var Foghs forsøg på at definere sin egen arvefølge med først Løkke og så Kristian Jensen, der begyndte balladen, fortæller Pind. Han også mere end antyder, at Kristian Jensen står bag en række af de bilagssager, der har plaget Løkkes formandstid.

Kristian Jensen I

»Sørens behov for opmærksomhed er desværre så stort, at han forvrænger virkeligheden,« svarer Jensen på Facebook. Han håber, bogen sælger så godt, så det »kan mindske Sørens bitterhed med tiden. Det må ikke være en rar følelse at være så opslugt i«.

Kristian Jensen II

Sin egen overgang til pensionisttilværelsen markerede Jensen som bekendt med Volbeat for fuld drøn på bilradioen for at »nyde energien, kraften og livsglæden fuldt ud«. Med sin nyfundne følsomhed burde han da slå sig op som gestaltterapeut for pensionerede politikere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu