Folk

FOLK

Debat
13. september 2019

Richard Keedwell

En 71-årig mand fra Bristol i England fik i 2016 en fartbøde på 830 kroner. Han nægtede sig skyldig, tog sagen i retten og tabte. Siden har han anket og tabt igen. På grund af uforudsete udgifter er sagen endt med at koste ham en kvart million i advokat- og transportudgifter.

Richard Keedwell II

De penge skulle hans søn egentlig have arvet, så nu har Richard Keedwell dårlig samvittighed. »Jeg fortryder beløbet«, siger han til BBC. Men han fortryder ikke, at han tog kampen: »Jeg er dødtræt af systemet, som sylter almindelige mennesker … jeg ville simpelthen have retfærdighed.«

Danneleseseksperter

Guldborgsund Kommune har i denne weekend en dannelseskonference. Til at fortælle borgerne på Lolland og Falster om dannelse har man inviteret hjerneforsker Peter Lund Madsen, professor i filosofi Vincent Hendricks samt forfatterne Knud Romer og Leonora Christina Skov.

Ungdomseksperter

I Hjørring går man en anden og meget ung vej for at give byen et nyt image. Ved eventet »Street Attack« er der fuld plade i den kommunale ungdomsafdeling med »parkour, street art, løbehjul, skatere, street workout, breakdance, panna, basket og rappelling«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her