Folk

FOLK

13. september 2019

Richard Keedwell

En 71-årig mand fra Bristol i England fik i 2016 en fartbøde på 830 kroner. Han nægtede sig skyldig, tog sagen i retten og tabte. Siden har han anket og tabt igen. På grund af uforudsete udgifter er sagen endt med at koste ham en kvart million i advokat- og transportudgifter.

Richard Keedwell II

De penge skulle hans søn egentlig have arvet, så nu har Richard Keedwell dårlig samvittighed. »Jeg fortryder beløbet«, siger han til BBC. Men han fortryder ikke, at han tog kampen: »Jeg er dødtræt af systemet, som sylter almindelige mennesker … jeg ville simpelthen have retfærdighed.«

Danneleseseksperter

Guldborgsund Kommune har i denne weekend en dannelseskonference. Til at fortælle borgerne på Lolland og Falster om dannelse har man inviteret hjerneforsker Peter Lund Madsen, professor i filosofi Vincent Hendricks samt forfatterne Knud Romer og Leonora Christina Skov.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu