Folk

FOLK

Debat
14. september 2019

Gift ved første blik

Ork, sat’me, så er ’Gift ved første blik’ da ellers dømt ude af starthullerne! Fjerde afsnit var med speederen i bund og fuld smadder mod afgrunden. Værst gik det for seniorparret Anders og Luna, som ellers gik all in og bollede ganske få timer efter at have mødt hinanden.

Dumme Anders

Anders måtte trække sig. »Det hele var gået for hurtigt,« sagde han. Og i øvrigt tændte han ikke længere på Luna. Han var for lækker til hende, måtte vi forstå. Luna græd, mens Anders stirrede ned i sin mobil. Nu hader alle kvinder ham, for han minder os om en, vi engang har mødt.

Søde skat

Til gengæld er juniorparret Michael og Christina med ét blevet sæsonens mest nuttede og velfungerende par. De er eksemplet på, at uintelligente mennesker bare har det nemmere. De pjatter, er super kønsstereotype og elsker bare Ferrari og »bras’ kartofler, skatter!«

Orangemås

Afsnittets mest opsigtsvækkende enkeltstående detalje var uden tvivl Dennis’ orange cykelshorts. Vi har enten at gøre med en mand, som hviler rigtigt godt i sin stramme røv. Eller også har vi at gøre med en late bloomer, som snart springer ud. Det vil være et plot-twist!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her