Folk

FOLK

Debat
17. oktober 2019

Bruno D.

I dag stilles en 92-årig ekssoldat fra det nazityske elitekorps SS for retten i Hamburg, tiltalt for medskyld i gaskammerafliving af 5.000 Stutthof-fanger. Da han blot var 17-18 år i 1944-45, behandles sagen ved en ungdomsdomstol.

Lars Løkke

Er der virkelig ikke nogen vigtige internationale organer, der kan bruge en garvet statsmand med to statsministerperioder på cv’et? Enten udebliver jobtilbuddene, eller også elsker Løkke bare dansk politik, selv som backbencher.

Prinsesse Marie

Hans Kongelige Højhed Prins Joachims hustru forsvarer i Se & Hør sin trængte gemal, der er blevet kritiseret for at slå sig ned i Frankrig og tage sin danske apanage med. »Det er urimeligt, for han arbejder hårdt,« siger hun.

HKH Joachim

Siden august har prinsen løftet to officielle opgaver for Danmark i Paris, hvor han fremover residerer med familien. Resten af den royale tid går blandt andet med at følge en prestigefuld lederuddannelse på militærakademiet École Militaire.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Det er faktisk mit indtryk, at 'den lille svindler' elsker DK-politik så højt, så han takker nej til en lind strøm af lukrative internationale tilbud - nu har han jo også både et 'forfatterskab', en foredragsturné og et rejsebureau at passe, ud over sit arbejde som backbenche...