Folk

FOLK

17. oktober 2019

Bruno D.

I dag stilles en 92-årig ekssoldat fra det nazityske elitekorps SS for retten i Hamburg, tiltalt for medskyld i gaskammerafliving af 5.000 Stutthof-fanger. Da han blot var 17-18 år i 1944-45, behandles sagen ved en ungdomsdomstol.

Lars Løkke

Er der virkelig ikke nogen vigtige internationale organer, der kan bruge en garvet statsmand med to statsministerperioder på cv’et? Enten udebliver jobtilbuddene, eller også elsker Løkke bare dansk politik, selv som backbencher.

Prinsesse Marie

Hans Kongelige Højhed Prins Joachims hustru forsvarer i Se & Hør sin trængte gemal, der er blevet kritiseret for at slå sig ned i Frankrig og tage sin danske apanage med. »Det er urimeligt, for han arbejder hårdt,« siger hun.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
Katrine Damm og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det er faktisk mit indtryk, at 'den lille svindler' elsker DK-politik så højt, så han takker nej til en lind strøm af lukrative internationale tilbud - nu har han jo også både et 'forfatterskab', en foredragsturné og et rejsebureau at passe, ud over sit arbejde som backbenche...