Folk

FOLK

Debat
23. oktober 2019

Tracy Danzey

Denne etbenede amerikanske kvinde fra West Virginia vil i dag gå fra Kalundborg til København i protest mod opførelsen af en ny Rockwool-fabrik i hendes lokalområde. Fabrikken har tilladelse til at afbrænde 84 ton kul og 45.000 kubikmeter gas. Om dagen.

Kommunikationspræsident

I et skriftligt svar til DR forsikrer Rockwools vicepræsident for kommunikation – ja, det hedder det – Michael Zarin, at det nye anlæg er ekstremt miljøvenligt, og at frygten for forurening savner faktuelt belæg. Gad vide, hvorfor han så ikke stiller op til interview.

Maha Vajiralongkorn

Thailands 67-årige konge har skilt sig af med sin elskerinde, undskyld, »ledsagerske«, den 33 år yngre Sineenat Wongvajirapakdi. Hun har optrådt »illoyalt« ved ikke at stille sig tilfreds med sin titel, men forsøge at opnå status som dronning. Prins Henrik-syndromet altså.

Dronning Suthida

Den officielle førstedame i kongehuset kan drage et lettelsens suk. Men spørgsmålet er, hvor længe der går, før en ny konkurrent melder sig på banen. »Ledsagersken« tog kongen blot to måneder efter sit ægteskab med hende. Og hun er selv kongens fjerde hustru.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her