Folk

FOLK

Debat
25. oktober 2019

Post Malone

Tinderbox har offentliggjort sit hovednavn til næste års festival. Det bliver den meget populære rapper Post Malone, som trods beskeden alder og få album allerede har optrådt meget i Danmark – på Smukfest og i Royal Arena. Han lyder omtrent, som han ser ud: stenet og skæv.

Alexandria Ocasio-Cortez

AOC gik hårdt til Mark Zuckerberg under en høring om datasikkerhed. Efter et nølende svar på et spørgsmål om Cambridge Analytica sagde hun: »Ved du ikke det? Det her var den største dataskandale i dit selskab, og det havde katastrofal betydning for valget i 2016. Det ved du ikke?«

Ben Shapiro

Mens mange ser seancen som et nederlag for Zuckerberg, mener andre, at AOC viser sit partis sande ansigt: »Alle, som tror, at demokraterne er sure på Facebook, fordi de vil have mere ytringsfrihed, bør se det her,« skrev den konservative kommentator Ben Shapiro på Twitter.

Pløjere

I Gørlev afholder LandboUngdom i dag DM i pløjning, hvor »Danmarks bedste pløjere kæmper om guld, sølv og bronze«. Der er også en ungdomskonkurrence og sågar »veteranpløjning«. Der dystes i både stubjord og grønjord.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her