Folk

FOLK

Debat
26. oktober 2019

Bobby Lewis

Medieforskeren Bobby Lewis har set Trumps yndlingsprogram Fox and Friends på den højreorienterede tv-station Fox News hver eneste dag i 44 måneder. I Guardian konkluderer han, at værterne har en konservativ bias. Her er tre af Lewis’ eksempler.

Ed Henry

»Vi ved jo, at det er koldt udenfor. Nu er venstrefløjen begyndt at erstatte ’global opvarmning’ med andre begreber som ’ekstremt vejr’. Hvorfor bliver de ved med at ændre sproget? Er det bare den samme dagsorden med nye ord?«

Robert Jeffress

»Demokraterne mener, at den vigtigste menneskeret, som går forud for alle andre, er retten til at dræbe sine egne babyer ved abort,« sagde den faste gæst Robert Jeffress, hvortil værten Ainsley Earhardt svarede:

»Du er så vigtig for vores land. Vi elsker dig.«

Ainsley Earhardt

Samme Earhardt vurderer ikke, at det bliver et problem for Trump, at hans forretninger har tabt mere end en milliard dollar.

»Man læser det og tænker ’wow, hvor er det imponerende, så meget han har opnået i sit liv. Langt mere end de fleste af os andre ville være i stand til’.«

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her