Folk

FOLK

Debat
5. oktober 2019

Et mørkt afsnit

Syvende og næstsidste afsnit af Gift ved Første Blik var ét af tv-historiens mørkeste. Alle par var i krise, konflikterne stod i kø, og alle ægteparrene virkede uoplagte og grotesk søvnige. Og hvorfor egentlig? Det virker jo ikke, som om de boller som kaniner om natten.

Kastration

Uden bevidst at ville det fik Maja nærmest kastreret Frederik. Hun tog ham med i Tivoli og ville banke lidt mandighed ind i ham ved at svinge ham rundt i nogle vilde forlystelser. Frederik kvitterede ved at brække alt i sig op, og de to måtte forlade Tivoli og tage hjem.

Lalandia-romantik

Helt galt gik det for Skat & Skat, som fandt ud af, at de nok var bedst som venner. De prøvede ellers at få forholdet på rette kurs med en tur til Lalandia, men skøjtebane og all you can eat pomfrit-buffet var ikke nok. I stedet introducerede de os til faldskærms-break-up.

Date Anders

Alle par excellerede i øvrigt i disciplinen, hvor ingen siger til hinanden, hvorfor de er sure, og den anden skal gætte det – parforholdets sjoveste leg. Og Anders, Danmarks stadig mest upopulære indbygger, afslørede, at han er parat, hvis han har fristet nogle tv-seere.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her