Folk

FOLK

Debat
12. oktober 2019

Skat + skat = baby

Gift ved første blik er slut. To par forlod eksperimentet undervejs, ét par blev skilt og to forblev gift. Henriette og Claus blev dog skilt efter kameraerne slukkede, men forblev kærester. Christina og Michael gik efterfølgende fra hinanden, men venter nu – EN BABY!

Gravid ved første blik

De videreudvikler konceptet og introducerer det lidt mere vovede eksperiment Gravid ved første blik, hvor to fremmede bliver gravide i det øjeblik, de mødes, og skal lære hinanden at kende samtidig med, at de dealer med humørsvingninger, kvalme og hævede fødder.

Verdens bedste far

Sæsonafslutningens mest rørende scene var da Frederik, som blev dumpet af Maja, ringede til sine forældre for at overbringe dem de triste nyheder. Frederik græd og faderen sagde det bedste en forælder overhovedet kan sige:

»Du kan bare komme hjem, Frederik. Vi er hjemme.«

Mini-Anders

Mens han bliver nusset om, spiser comfort food og putter med sin donutpude, er vi nødt til at vende Dennis, som lavede en ’mini-Anders’, da han pludseligt trak sig fra Anja for at »mærke sig selv«. En anden mulighed er, at han lige skal mærke, om han mere er til mænd.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her