Folk

FOLK

23. november 2019

Ane Cortzen

Det var glædeligt, da et af DR’s største værtstalenter Ane Cortzen vendte tilbage for blandt andet at lave Danmarks Bedste Portrætmaler efter en tid på en meget moderne post som kulturchef for et større keramikfirma. Men ak, netop dette fine program er røget i DR’s besparelser.

Ane Cortzen II

Forhåbentlig kommer Ane Cortzen til at lave andre programmer. Hun kan (heldigvis for os) ikke vende tilbage til den moderne post hos Kähler. Den blev nedlagt, da firmaet blev opkøbt. Den var lidt for moderne for Rosendahl, der har overtaget krukkerne.

Adrian Hughes

Moderne kan man ikke kalde det lukningsvarslede program Kunstquizzen på DRK, da det var en genoplivning af et program, der var populært i monopoltiden. Men vært Adrian Hughes sprang badut for at opdatere formatet med humor og lummerhed.

Trine Halle

DRK’s små, nu bortbesparerede, kulturformater betød også, at man stødte på ukendte kulturformidlingstalenter. For eksempel Historiequizzens skarpe Trine Halle, der for fremtiden kun kan findes blandt genstandene på (det ligeledes ukendte) Magasin du Nord Museum.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu