Folk

FOLK

29. november 2019

Bertel Haarder I

Den gamle rimsmed, som er så berømt for sine skarpe og sjove lejlighedssange, er ikke helt fulgt med tidsånden. I sin årlige julefrokostsang laver Bertel Haarder således på melodien »Nu har vi altså jul igen« sjov med voldtægten i borgmester Nina Hedager Olsens hjem, skriver Berlingske.

Bertel Haarder II

Men han gør det vel på elegant vis, tænker du? Njaa … døm selv:

»Han møved’ med dem begge, og han pilled’ lidt for meget! / Han tro’de, at i Enhedslisten var der fælleseje! / »MEEN hvorfor skal de vær’ så striks’ / og hindre Enhedsliste-sex / lad ham dog få en dejlig heks / med hjem til jul!«

Bertel Haarder III

Sangen er ikke overraskende blevet kritiseret. I Berlingske lyder Bertel Haarder som en, der er blevet forstyrret midt i risengrøden, da han skal svare på kritikken. Til sidst får han dog sagt følgende:

»Jeg er ret sikker på, at langt de fleste synes, at det er et ret morsomt vers.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu