Folk

FOLK

30. november 2019

Bladsmørere

Søndag aften løber første afsnit af dokumentarserien Ryd forsiden over tv-skærmen. Gennem næsten et år har et kamerahold fulgt det journalistiske arbejde på Information. Og nå ja, også Berlingske og JydskeVestkysten. Se med kl. 20.00 på DR1.

Ulrik Dahlin

Denne gamle rotte indtager en af hovedrollerne med sin afdækning af sagen om Inger Støjbergs ulovlige ordre. For ham er den form for afslørende journalistik lige så afhængighedsskabende som narko, betror han kameraet. Hvorfra han ved det forbliver usagt.

Andrea Dragsdahl

Programmets helt store drama kredser om et af avisens unge talenter. Kort inde i sin praktiktid bliver hun ramt af en byge af anonyme personangreb og dødstrusler, fordi hun har afdækket, hvordan youtubere med tusindvis af følgere mobber børn på nettet.

Hunden Sonja

Redaktionshunden, der formelt set tilhører avisens digitale chef, udsættes i programmet for hårde beskyldninger, da der på gangene bliver fundet, hvad der kunne ligne afføring. FOLK har forgæves forsøgt at få en kommentar fra den mistænkte.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Katrine Damm
  • Kurt Nielsen
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Thomas Tanghus, Katrine Damm, Kurt Nielsen, Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu