Folk

FOLK

9. november 2019

Chlöe Swarbrick

Da 25-årige Chlöe Swarbrick tirsdag havde ordet i det newzealandske parlament, hvor hun talte om, at hendes generation skulle leve med konsekvenserne af ældre generationers ligegyldighed over for klimaet, blev hun afbrudt af et ældre medlem. Hun replicerede køligt:

»Ok, boomer.«

Boomer

Chlöe Swarbrick refererede til den såkaldte baby boomer-generation født lige efter Anden Verdenskrig, og som gennem hele livet har nydt godt af økonomisk fremgang. De troede måske, de var født det helt rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt. Ikke længere.

Berma

Gennemsnitsalderen i det newzealandske parlament er 49, og det gælder muligvis også blandt teksterne på parlamentets tv-kanal, der under Chlöe Swarbricks tale udviste et begrænset kendskab til millennial slang. Teksterne gengav bemærkningen:

»Ok, Berma.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu