Folk

FOLK

Debat
12. november 2019

Paven

Selv om kristendommen i århundreder først og fremmest har beskæftiget sig med store spørgsmål som ’Hvad er meningen med livet?’ eller ’Hvordan skal jeg behandle min næste’, så er den ikke hævet over hverdagens spørgsmål. For eksempel: ’Hvad gør jeg med den halve tomat i køleskabet?’ I denne weekend afholdt Vatikanet således en konference om madspild.

Uffe Elbæk

Partiet Alternativet (som fik næsten halveret antallet af mandater ved folketingsvalget) har mere indflydelse i dansk politik end nogensinde tidligere, skriver partileder Uffe Elbæk (som brugte åbningen af Folketinget til at lancere en ny is) i Jyllands-Posten.

Britta Nielsen I

I denne uge fortsætter retssagen mod den svindelanklagede Britta Nielsen, og selv om det under tidligere retsmøder er kommet frem, at der er tale om meget store beløb, så kunne svindlen angiveligt være blevet endnu større. Som Britta Nielsen sagde i retten mandag:

»Vi kunne godt lave tillægsbevillinger.«

Britta Nielsen II

Siden det kom frem, at Britta Nielsen angiveligt har svindlet for 117 millioner, har myndigheder og politikere stillet sig selv spørgsmålet ’Hvordan kunne det dog lade sig gøre?’, og ved mandagens retsmøde afslørede Britta Nielsen en del af sin metode:

»Jeg har brugt slettelak.«

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Eva Schwanenflügel

Det med slettelakken havde jeg aldrig set komme ;-)