Folk

FOLK

Debat
14. november 2019

Hillary Clinton

Nogle mennesker giver aldrig op. I 2016 tabte HIllary Clinton til den orangefarvede katastrofe, som stadig sidder med fingrene på fjernbetjeningen i Det Hvide Hus. Men hun vil ikke afvise, at hun prøver igen i 2020.

»Man skal aldrig sige aldrig,« siger hun til BBC.

Raymond Poulidor

En anden fighter var cykelrytteren Raymond Poulidor, som døde natten til onsdag. 14 gange deltog han i Tour de France, tre gange blev han nummer to, fem gange endte han på tredjepladsen, men end ikke én etape kørte han nogensinde i den gule førertrøje.

Greta Thunberg

Da klimatopmødet COP25 blev flyttet fra Chile til Spanien, stod den unge klimaaktivist med et problem. Hun flyver ikke, og var »rejst halvvejs rundt om jorden i den forkerte retning«, til Amerika, som hun skrev i twitteropslag, hvor hun også efterlyste et lift over Atlanten.

Greta Thunberg II

Nu ser det ud til, at Greta Thunberg alligevel når frem til topmødet i tide. Hun har fået et lift med de australske youtubestjerner Riley Whitelum og Elayna Carausus båd La Vagabonde. De sætter sejl i dag, og man kan følge rejsen på det australske pars youtubekanal.

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her