Folk

FOLK

15. november 2019

Margaret Atwood

I dag udkommer bogen ’The Testaments’ på dansk med titlen ’Gileads døtre’. Det er fortsættelsen til succesen »The Handmaid’s Tale«, som blev til den anmelderroste tv-serie. Der skulle gå 34 år mellem 1’erne og 2’eren, men ifølge udenlandske kritikere var den værd at vente på.

Stephen King

Den ventetidsrekord kan Stephen King faktisk godt slå, for hans verdensberømte hotelgyser ’The Shining’ udkom i 1977, og efterfølgeren Doctor Sleep, som netop er blevet filmatiseret, kom først i 2013. Det giver en ventetid på imponerende 36 år, skriver The Guardian.

Harper Lee

Rekorden menes Harper Lee dog at have. Hendes anden bog, ’Go Set a Watchman’, udkom i 2015, kort før hun døde, og selv om det er omdiskuteret, så bliver den betragtet som en efterfølger til klassikeren ’To Kill a Mockingbird’, som udkom i 1960, altså 55 år tidligere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu