Folk

FOLK

16. november 2019

Søs Fejerskov-Quist

I forbindelse med Bogforum sætter FOLK fokus på overraskende og oversete programpunkter. Som for eksempel: Søs Fejerskov-Quist, der fortæller om sin bog RytterYoga – fra træningslokale til hesteryg.

Loa Baastrup

Om Loa Baastrup står der, at hun var én af de første til at introducere grafisk facilitering i Danmark. Det er altid godt at være først med noget, og på Bogforum vil det nok også være første gang, mange hører om det.

Freddy Hagen

Så er der lige noget for beskæftigelsesborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V): nemlig Freddy Hagen, der er cand.mag. i moderne kultur og har et indgående kendskab til franske Joris-Karl Huysmans’ forfatterskab, men til daglig arbejder som fiskehandler.

Niels Kjeld Thorsen

En personlig bemærkning: FOLKskribentens flinke gamle old-lærer, Niels Kjeld Thorsen, taler med Per Øhrgaard om sin roman om efterkrigstidens Tyskland. Hvis én blandt publikum står og mumler »Ode on a grecian urn«, så ved I hvem.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Ejvind Larsen
David Zennaro og Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu