Klumme

Der er grund til at glædes på dette års Black Friday

Årets store forbrugsfestdag forbindes normalt ikke med stor optimisme, hvad angår klodens fremtid. Men i år ser jeg optimistisk på det hele. For hvor er der sket vidunderligt meget på bare ét år, skriver debatredaktør Gry Inger Reiter i dette debatindlæg
Sidste år skrev jeg her i avisen, at »Black Friday er endnu en dag, hvor venstrefløjen strides indbyrdes, mens den destruktive kapitalisme vinder«. I år er jeg andeledes optimistisk, skriver Gry Inger Reiter.

Sidste år skrev jeg her i avisen, at »Black Friday er endnu en dag, hvor venstrefløjen strides indbyrdes, mens den destruktive kapitalisme vinder«. I år er jeg andeledes optimistisk, skriver Gry Inger Reiter.

Christian Lindgren

29. november 2019

På detailhandlens helligdag Black Friday for et år siden så det sort ud.

Jeg skrev på klummeplads i avisen, at »Black Friday er endnu en dag, hvor venstrefløjen strides indbyrdes, mens den destruktive kapitalisme vinder«.

Jeg beskrev, hvordan de røde og grønne partier spildte deres krudt på at dæmonisere hinandens positioner i stedet for at finde løsninger på de problemer, de burde danne fælles front mod, og udtrykte en vis pessimisme over, at der blev brugt energi på uforsonlige identitetskampe mellem dem, der vil øget lighed, og dem, der vil en grøn omstilling.

I år ser jeg mere optimistisk på det hele.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

'Vi er kommet langt..'

I al væsentlighed kun med ordgejl og velmente hensigter. Markant handling har vi sgu stadig til gode!

Rikke Nielsen, Erik Winberg og Anker Heegaard anbefalede denne kommentar