Klumme

Trist at Socialdemokratiet lader danske børn vokse op i det ondartede IS-patriarkat

IS er en særligt ondartet variant af patriarkatet, hvor et morderisk undertrykkelsessystem forvandler kvinder til nådesløse dræbermaskiner. Trist, at regeringen vil lade danske børn vokse op midt i det, i fangelejre fyldt med IS-sympatisører, skriver journalist Karen Syberg i dette debatindlæg
I den store fangelejr al-Hol, hvor IS-sympatisører er interneret i Syrien, sidder skønsmæssigt 30 børn med dansk baggrund. Udenrigsminister Jeppe Kofod (S) nægter at hjemtage børnene og deres mødre, da han mener, at fremmedkrigerne selv må tage ansvar for deres handlinger. 

I den store fangelejr al-Hol, hvor IS-sympatisører er interneret i Syrien, sidder skønsmæssigt 30 børn med dansk baggrund. Udenrigsminister Jeppe Kofod (S) nægter at hjemtage børnene og deres mødre, da han mener, at fremmedkrigerne selv må tage ansvar for deres handlinger. 

Delil Souleiman

18. november 2019

Den første fremmedkriger er ankommet til Danmark, sendt retur af Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan. Stor opstandelse, fordi manden åbenbart kun har dansk statsborgerskab, så selv ikke Pia Kjærsgaards og Inger Støjbergs forenede kræfter kan holde ham ude.

Men i den store fangelejr al-Hol, hvor IS-sympatisører er interneret i Syrien, sidder skønsmæssigt 30 børn med dansk baggrund. Lejren er beregnet til 20.000 mennesker, der bor 73.000, fortrinsvis kvinder og børn, 65 procent af lejrens indbyggere er under 12 år.

At den danske regering ikke vil skaffe disse danske børn til Danmark trods indtrængende bønner fra deres herboende slægtninge, burde egentlig vække større opsigt end en enkelt fremmedkriger i rullestol.

Men udenrigsminister Jeppe Kofod (S) nægter at hjemtage børnene og deres mødre med den begrundelse, at fremmedkrigerne selv må tage ansvar for deres handlinger. Sådan forenkler man problemer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Eva Schwanenflügel
  • Per Klüver
  • Christian Mondrup
  • Bjarne Bisgaard Jensen
  • Tommy Clausen
  • Troels Ken Pedersen
Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel, Per Klüver, Christian Mondrup, Bjarne Bisgaard Jensen, Tommy Clausen og Troels Ken Pedersen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det er ikke altid at "Børnenes Statsminister" husker børnene . Mette Fredriksen har kun gjort 2 gode ting, forsøg på nedbringelse af Co2, og en undskyld til "Goghavns Drengerne" , ellers så sejler alle valgløfter.

jens christian jacobsen

Selvfølgelig skal børnene hentes hjem til Danmark. Hvorvidt deres mødre kan afnazificeres og hvordan det evt. skal foregå kan diskuteres.
Man kunne overveje at bruge den danske højhskolemodel som efter 2. verdenskrig hvor Ingrid Hind og andre etablerede kurser i Tyskland for et antal forældreløse børn og unge der bl.a. var blevet indoktrineret i Hitlerjugend. Kurserne varede i 6 mdr. og på skemaet var der tysk og matematik, foredrag og studiekredse. De kunne også afprøve et håndværksom lokalområdets håndværkere stod for. De unge skulle selv hjælpe med mad, tøj og rengøring, for der var næsten ingen ansatte, kun en oldfrue, en sygeplejerske og en kok. Dog havde de hjælp fra 12 praktikanter fra den nærliggende pædagogiske højskole.

Det er mig en gåde hvordan man kan mene, at det er en god måde at bekæmpe islamisme og terror ved at overlade børnene til IS hjernevask.

Tommy Clausen, Carsten Munk og Rikke Nielsen anbefalede denne kommentar

'Trist' forekommer mig at være en for vag/svag betegnelse. 'Beskæmmende' eller 'skandaløst' synes mere rammende for en regering/statsminister, som foregiver at ville børnene det godt.

Tommy Clausen, Carsten Wienholtz, hannah bro, Thomas Tanghus, Rikke Nielsen, Eva Schwanenflügel og Herdis Weins anbefalede denne kommentar

Socialdemokratiet går ind for arvesynden

Tommy Clausen, Carsten Wienholtz, Søren Mortensen, Rikke Nielsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar